Henkilökunta

Jenni Vattulainen

Yrittäjä, tallinpitäjä, ratsuttaja, ratsastuksenohjaaja ja -valmentaja

Agronomi

Jennillä on vankka kokemus hevosista, niiden hyvinvoinnista huolehtimisesta, ratsuttamisesta sekä opettamisesta. Jenni on itse kilpaillut useammalla hevosella koulu- ja esteratsastuksessa aina vaativa B- ja 130-tasoille saakka. Kenttääkin on tullut startattua harrasteen ja tuttarin (80 ja 90cm) tasolla.
Ennen yrittäjyyttään Jenni toimi Mannilassa kesäopena useamman kesän ajan. Ennen tätä Jenni on työskennellyt mm. esteratsastaja Joonas Vaahteran hevosenhoitajana sekä tmi Hannula Horses-tallilla mm. nuoria hevosia Sanna Kosken kanssa ratsuttaen. Aiempaan työkokemukseen mahtuu myös biologian opettajan tehtäviä Valmennuskeskus Eximialla.
Työkokemuksiin mahtuu myös työskentelyä ulkomailla Belgiassa, Holstenhoeven tilalla vuonna 2017. Holstenhoevessa tehtäviin kuului nuorten ja vanhempien hevosten ratsastusta, varsojen käsittelyä ja irtohypytystä sekä groomina toimimista. Holstenhoeven pääratsuttaja Kim Colaers on tuonut radoille mm. Zangersheidessa tällä hetkellä vaikuttavan jalostusori Dominatorin sen ollessa nuori. Kokemusta karttui paljon ja kehujakin tuli mukaan erityisesti nuorten hevosten ratsuttamisesta.
Sydäntä lähellä ovat nuoret hevoset ja niiden kanssa työskentely, johon Jenni haluaakin jatkuvasti panostaa enemmän. Opettaessa ja valmentaessa erityisesti nuorten ja lasten kanssa työskentely kuuluu myös Jennin vahvuusalueisiin.
Koulutus:
2008 Ylioppilastutkinto, Punkaharju lukio
2008-2010 Ratsastuksenohjaaja, Ypäjän Hevosopisto
2011 Esteratsastuksen taitotuomarikoulutus, SRL
2014 Esteratsastuksen tuomarikoulutus, SRL
2014-2015 I-tason ratsastusvalmentaja, SRL ja VALO
2011- 2015 Maataloustieteen kandidaatti, kotieläintiede, suuntauksena hevosten jalostus, Helsingin yliopisto
2016-2017 Hevostenlvalmentajan ammattitutkintoon valmistava koulutus, osaamisalana ratsuvalmennus (ratsuttaja, nuoret hevoset)
2018- 2020 Maataloustieteen maisteri, agronomi, kotieläinten jalostustiede, Helsingin yliopisto

 

 

Tallillamme on työssäohjaamissopimus mm. Harjun oppimiskeskuksen kanssa, ja tallillamme näkyykin usein työssäoppijoita eripituisilla työssäoppimisjaksoilla. Jos olet kiinnostunut tulemaan meille työssäoppimisjaksolle, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

 

Lisäksi tallilla näkyy silloin tällöin apukäsinä Jennin isä, oikea monitoimimies Veikko, Jennin äiti Lahja ja isoveli Jarno, sekä Jennin avopuoliso Ville. Näiden apukäsien toimesta on mm. rakennettu keväällä 2014 valmistunut katsomo, tallin kaksi ulkokarsinaa sekä hienoja estejohteita kentälle.

Lisäksi olemme ylpeitä saadessamme nauttia paikallisen AP Wood oy:n lahjoittamista estemateriaaleista treeniemme yhteydessä.

Peyton ja Jenni 130- luokan sijoitus 2018 Kuopiossa. Kuva (c)photoona.fi
Aloha ja Jenni vaB - radalla Mäntyharjulla 2018 (c) Suvin.net