Henkilökunta

Jenni Vattulainen
Yrittäjä 1.5.2014 alkaen
Koulutus:
2008 Ylioppilastutkinto, Punkaharju lukio
2008-2010 Ratsastuksenohjaaja, Ypäjän Hevosopisto
2011 Esteratsastuksen taitotuomarikoulutus, SRL
2014 Esteratsastuksen tuomarikoulutus, SRL
2014-2015 I-tason ratsastusvalmentaja, SRL ja VALO
2011- 2015 Maataloustieteen kandidaatti, kotieläintiede, suuntauksena hevosten jalostus, Helsingin yliopisto
2016-2017 Hevostenlvalmentajan ammattitutkintoon valmistava koulutus, osaamisalana ratsuvalmennus (ratsuttaja, nuoret hevoset)
Aiemmin Jenni on työskennellyt mm. esteratsastaja Joonas Vaahteran hevosenhoitajana sekä tmi Hannula Horses-tallilla mm. nuoria hevosia Sanna Kosken kanssa ratsuttaen. Aiempaan työkokemukseen mahtuu myös biologian opettajan tehtäviä Valmennuskeskus Eximialla.

Jenni on kilpaillut esteratsastuksessa 120-130-tasolla ja kouluratsastuksessa vaB-tasolla. Heva-linjan myötä 130-radat ovat jälleen tavoitelistalla. Sydäntä lähellä ovat nuoret hevoset ja niiden kanssa työskentely, johon Jenni haluaakin jatkuvasti panostaa enemmän.

 

 

 

 

 

Tallillamme on työssäohjaamissopimus mm. Harjun oppimiskeskuksen kanssa, ja tallillamme näkyykin usein työssäoppijoita eripituisilla työssäoppimisjaksoilla. Jos olet kiinnostunut tulemaan meille työssäoppimisjaksolle, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

 

Lisäksi tallilla näkyy silloin tällöin apukäsinä Jennin isä, oikea monitoimimies Veikko, Jennin äiti Lahja ja isoveli Jarno, sekä Jennin avopuoliso Ville. Näiden apukäsien toimesta on mm. rakennettu keväällä 2014 valmistunut katsomo, tallin kaksi ulkokarsinaa sekä hienoja estejohteita kentälle.

Lisäksi olemme ylpeitä saadessamme nauttia paikallisen AP Wood oy:n lahjoittamista estemateriaaleista treeniemme yhteydessä.

Sivuja päivitetään