Ratsastusleirit

RATSASTUSLEIRIT 2021

Uskokaa tai älkää – MANNILASSA LEIREILLÄÄN TAAS!

Kahden välivuoden jälkeen, Mannilassa tapahtuu taas, kun ensi kesänä leireillään!

Kesällä 2021 asiakkaita ilahdutetaan yhteensä viidellä eri leirityksellä ja aikuisten viikonloppuleirillä kesän mittaan.

Varaa äkkiä omasi! Maksukin on nyt helppoa uudistuneen verkkokauppamme kautta! Lue lisää varaus- ja peruutusehdoista.  Verkkokauppaan tästä linkistä: https://mannilan-ratsutalli.vilkas.shop/

Luethan huolella kohdan YLEISTÄ LEIREISTÄ (alempana) ennen varauksen tekemistä.

Leiri I – Yleisleiri 7-11.6.  ma- pe 440€ 2 paikkaa

Yleisleirillä ratsastetaan monipuolisesti esteitä, koulua ja maastoratsastusta. Yleisleirille voit osallistua, jos osaat hallita hevosen kaikissa askel-lajeissa ja haluat harrastaa mukavasti ja monipuolisesti.

Ratsastusta yhteensä 9h.

Yleisleirille voit osallistua myös omalla hevosella.

Leiri II – Toiveleiri 14-18.6. ma- pe 440€ 6 paikkaa

Toiveleirin sisältö koostetaan osallistujien toiveiden mukaan. Toiveleirille voit osallistua, jos hallitse hevosen kaikissa askel-lajeissa, tai olet ainakin kokeillut laukkaamista.

Toiveleirillä ei oteta tekemistä niin vakavasti! Leirillä pidetään hauskaa, ratsastetaan leikkitunneilla, käydään maastossa, mennään ilman satulaa ja rapsutellaan hevosia.

Ratsastusta yhteensä 9h.

Leirille voi osallistua myös omalla hevosella.

Leiri III – Valmennusleiri 21-24.6. ma- to  400€ 5 paikkaa

Valmennusleiri sopii ratsastajalle, jonka taitotaso on heB - heA /80-100cm. 
Valmennusleirillä keskitymme oman ratsastuksen hiomiseen, harjoittelemme kouluratsastuksessa heA rataan kuuluvia asioita ja teemme esteharjoituksia, joiden avulla kilparadan suorittaminen on helpompaa.

Ratsastusta yhteensä 7h.

Leirille voit osallistua myös omalla hevosella.

Leiri IV – Lasten päiväleiri 28-30.6 ma- ke 280€ 3 paikkaa

Lasten päiväleirillä harjoitellaan hevosten perushoitamista ja ratsastetaan 1h/pvä. Ratsastusta yhteensä 3h.

Leiriläisille kuuluu lounas ja välipala. 
Leiriohjelma maanantaista keskiviikkoon klo 9-15.

Leiri on tarkoitettu pääasiassa alle 10-vuotiaille lapsille, joilla ei ole vielä kovin paljon kokemusta hevosten ja ponien kanssa toimimisesta.

Leiri V - Esteleiri 2-6.8. ma- pe 440€ 2 paikkaa

Esteleirillä harjoitellaan esteratsastuksessa tarvittavia asioita: rytmiä, tempoa, tasapainoa, teitä. Leirin aikana ratsastetaan yhteensä 5 este-puomitunnilla, joiden tavoitteena on kehittää ratsastajan taitoja esteradan ratsastamista ajatellen. Taitotasovaatimus vähintään 60-70cm.

Ratsastusta yhteensä 9h.

Leirille voi osallistua myös omalla hevosella.

Leiri VI- Koululeiri 9- 12.8. ma-to 400€ 6 paikkaa

Koululeirillä ratsastetaan pääasiassa kouluratsastuksen parissa, unohtamatta koulutreeneihin sopivia puomiharjoituksia.

Koululeirin taitotasovaatimus heB-heA. Leirin aikana kehitetään ratsastajien istuntaa, apujen käyttöä, teiden tarkkuutta ja hiotaan kouluradan ratsastamiseen vaadittavia taitoja.

Ratsastusta yhteensä 7h.

Leirille voit osallistua myös omalla hevosella.

Aikuisten viikonloppuleiri 28-30.5. pe-su 170e/hlö 2 paikkaa

Aikuisille suunnattu viikonloppuleiri, jonka aikana treenataan niin koulu- kuin esteratsastuksessakin, huolletaan omaa kroppaa ja mieltä ja syödään hyvin.

Leirille voit osallistua, mikäli hallitset hevosen kaikissa askel-lajeissa. Ratsastusta yhteensä 4h.

Leirille voit osallistua myös omalla hevosella.

 

YLEISTÄ LEIREISTÄ

Kaikille yöleireille otetaan max. 6 hlö. Leirit järjestetään, jos osallistujia vähintään neljä.

Viikonloppuleiri ja päiväleiri järestetään, jos osallistujia on vähintään neljä.

Päiväleiriläiset -30e (ei sisällä aamu- ja iltapalaa eikä majoitusta).

Jos osallistut leirille päiväleiriläisenä, muistathan valita leirin lisäksi tuotteen ”Osallistuminen leirille päiväleiriläisenä”.

Leirin varauksen lopussa on mahdollista kertoa lisätietoja varauksesta.

Leirin sisältö

Leirin hintaan kuuluu täyshoito (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala, majoitus), ratsastustunnit, oheistoimintaa sekä teoriaa. Leiriläiset on vakuutettu leirijärjestäjän toimesta. Suosittelemme myös vapaaehtoisen tapaturma-, matka- tai vapaa-ajanvakuutuksen hankkimista tai ratsastusseuran jäsenyyttä.
Leiriläiset majoittuvat 3-5 hengen huoneissa kotimajoituksessa tallin läheisyydessä. Ruokailemme sekä majoitustilojen yhteydessä että ravintola Rantakatissa.

Omalla hevosella osallistuminen on mahdollista kaikille leireille. Tällöin leirin hinta pysyy samana, ja hevoselle kuuluu karsinapaikka, heinä, kaura ja kivennäinen leirin ajan. Voimme tarvittaessa auttaa hevosen kyydin järjestämisessä.

Leirien aikataulut

Kaikki leirit (pl. aikuisten viikonloppuleiri) alkavat maanantaina klo 9. Leirille on mahdollista saapua jo sunnuntai-iltana klo 19 jälkeen, mikäli sinulla on muuten pitkä matka leiripaikkaan. Leirit loppuvat viimeisenä leiripäivänä lounaan jälkeen noin klo 13. Tarkemmat, leirikohtaiset aikataulut ilmoitetaan leirikirjeessä, joka lähetetään leirimaksun maksaneille noin 3-4 viikkoa ennen leirin alkua. Leirikirjeet lähetetään sähköpostitse, joten muistathan tarkistaa, että ilmoitat toimivan ja käytössä olevan sähköpostiosoitteen varausta tehdessäsi!

Varaus- ja peruutusehdot

Ratsastusleirin varaus on sitova. Tehdyn varauksen voi perua 15.2.2021 ennen tapahtumaa ilman peruutuskuluja. Tällöin palveluntarjoaja palauttaa leirin loppusumman kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Leirin peruuntuessa:

* jos varaus peruuntuu kokonaan, sen voi veloituksetta peruuttaa 15.2.2021 mennessä, jolloin leirin maksu palautetaan kokonaan.

* jos varaus perutaan 16.2.2021- 90 vrk ennen leirin alkua, 50 % ennakkomaksua ei palauteta asiakkaalle

* jos varaus perutaan 89-22 vrk ennen leirin alkua, veloitamme 75 % koko varauksen sen hetkisestä arvosta

* jos varaus perutaan 21 vrk ennen leirin alkua, veloitamme koko varauksen sen hetkisen arvon

HUOM! Vallitsevan epidemiatilanteen takia, leiri on mahdollista peruuttaa lääkärintodistuksella myös myöhemmin. Mikäli leiri peruutetaan koronatartunnan – tai altistumisen vuoksi (lääkärintodistus), korvaamme leirin summan asiakkaalle kokonaisuudessaan takaisin.

 

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET: 050 337 0851 tai jensmhorses@gmail.com /Jenni.

 

* Ethän tule leirille, jos olet kipeänä! Mikäli sairastut ennen leirin alkua, palautamme jo laskutetut maksut takaisin.

* Leirin aikana huolehdimme erityisen hyvin käsihygieniasta ja pyrimme kelien mukaan pysymään paljon väljissä ulkotiloissa.


Ratsastamme 30x 50m hiekkakentällä, jossa käytettävissä hyvä estekalusto. Tallista löytyy sosiaalitilat, satulahuone, hevosten pesukarsina ja 10 karsinapaikkaa. Tarpeen mukaan hevoset yöpyvät tallissa, tarhassa tai laitumella.
Tunnit pitää ja leirin ohjelmasta vastaa I-tason ratsastuksenohjaaja ja -valmentaja, nuorten hevosten ammattiratsuttaja ja agronomi Jenni Vattulainen.

Ilmoittaudu: 050 337 0851 tai jensmhorses@gmail.com.