Talli & Tilat

Tallimme sijaitsee Soinkalliontiellä, noin 200 metrin päässä Hotelli-ravintola Rantakatista. Tallimme on valmistunut 2012 keväällä.

Tallitoimiston ikkuna. Toimistosta löydät WC:n, sohvan rentoutumista varten,  kahvinkeittimen, jääkaapin ja mikron. Toimistossa on tarjolla kaakaota, kahvia ja teetä pientä maksua vastaan.

 

Tallitilat täyttävät uudet EU-direktiivit. Huima sisätilan korkeus ja koneellinen ilmastointi
takaa hyvän talli-ilman. Tallista löytyy myös pesukarsina ja lämmin vesi.

 

Aidattu ja valaistu hiekkapohjainen ratsastuskenttä 30x50m. Estekalusto.

Kentän pohja ja rakenteet uusittiin toukokuussa 2015. Nyt pintana on hieman entistä karkeampi, pitävämpi hiekkapohja, joka mahdollistaa paremmin isommatkin estetreenit ja pitää kentän helpommin huollettavana.

 

Kesälaitumia. Yhteensä laidunalaa on noin 3ha.

 

Hiekkatarhoja.

Lämmitetty valoisa satulahuone.Myös varustekaappeja haluaville.Suuret 10m2 kokoiset ikkunalliset karsinat. Turvekuivitus.

Tallissamme on kymmenen sisäkarsinaa. Tallissamme on ämpärijuotto, jonka avulla pystymme tarkkailemaan hevostemme juomista.

Tallissamme on suuri ja valoisa pesukarsina, johon tulee lämmin vesi. Pesukarsinaa voi käyttää myös hoitopaikkana.

 

Hevosemme tarhaavat yksin, pareittain tai laumassa. Sääolosuhteiden mukaan hevoset ovat ulkona 8-12h päivässä. Kesällä mahdollisuus kokopäivälaiduntamiseen. Hevosillamme on kaikissa tarhoissa ja laitumilla vesisaavit ympäri vuoden. Vesien riittävyys ja puhtaus tarkistetaan kolmesti päivässä.