Talli & Tilat

Tallimme sijaitsee Soinkalliontiellä, noin 200 metrin päässä Hotelli-ravintola Rantakatista. Tallimme on valmistunut 2012 keväällä.

Tallitoimiston ikkuna. Toimistosta löydät WC:n, sohvan rentoutumista varten,  kahvinkeittimen, jääkaapin ja mikron.

 

Tallitilat täyttävät uudet EU-direktiivit. Huima sisätilan korkeus ja koneellinen ilmastointi
takaa hyvän talli-ilman. Tallista löytyy myös pesukarsina ja lämmin vesi. Karsinoita on yhteensä 10 kappaletta, lisäksi tallista löytyy väliaikaiseen käyttöön soveltuva ulkokarsina.

 

Aidattu ja valaistu hiekkapohjainen ratsastuskenttä 30x50m. Estekalusto.

 

Kesälaitumia. Yhteensä laidunalaa on noin 5 ha.

 

Hiekkatarhoja.

Lämmitetty valoisa satulahuone.Myös varustekaappeja haluaville.Suuret 10m2 kokoiset ikkunalliset karsinat. Turvekuivitus.

Tallissamme on kymmenen sisäkarsinaa. Tallissamme on ämpärijuotto, jonka avulla pystymme tarkkailemaan hevostemme juomista.

Tallissamme on suuri ja valoisa pesukarsina, johon tulee lämmin vesi. Pesukarsinaa voi käyttää myös hoitopaikkana.

Hevosemme tarhaavat yksin, pareittain tai laumassa. Sääolosuhteiden mukaan hevoset ovat ulkona 8-12h päivässä. Kesällä mahdollisuus kokopäivälaiduntamiseen. Hevosillamme on kaikissa tarhoissa ja laitumilla vesisaavit ympäri vuoden. Vesien riittävyys ja puhtaus tarkistetaan kolmesti päivässä.

 

Hevosten ruokinta on suunniteltu yksilöllisesti ja pohjautuu heinäanalyyseihin.

Hevostemme kengityksestä huolehtii ammattiseppä Ilkka Kero. Käytämme säännöllisesti Kaakon tallilääkäri Oy:n palveluita mm. hammashuollon, ontumatutkimusten ja muiden terveyasioiden osalta. Hevosiamme hierotaan säännöllisesti ja niiden varusteet tarkastetaan säännöllisesti.