Hevoset

Mannilan ratsutallilla on opetuskäytössä erikokoisia ja - rotuisia hevosia sekä poneja. Tallimme hevoset ovat monipuolisia ja soveltuvat sekä este-, koulu- että maastoratsastukseen. Lähes kaikki opetushevosemme ovat kilpailleet vähintään seuratasolla koulu- sekä esteratsastuksessa. Kaikki allaolevat kuvat (c) Oona Pitkonen, ei saa kopioida luvatta.

Opetushevoset

 

Ronda de Rocket, "Ronda"

 

Kemun Rusko, "Usko"

 

Tupla-Toive, "Tupla"

Cigonas, "Mustis"
Sacher, "Sandra"
Paul III, "Pauli"

Muut hevoset:

Aloha van de Tichelrij Z, "Aloha"
omistaja Jenni Vattulainen

<

Laura II

omistaja Kirsi Tiilikainen


Teppo Terävä, "Teppo"

Omistaja Lotta Vikman


Zitherbay Neil O'Hara, "Niilo"

omistaja Inga Jytilä

 

Jyrkilän Gaya

omistaja Anniina Hienonen

kuva tulossa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katinka

omistaja Sanna ja Liisa MetsäläJambalaya F

omistaja Inka Iljin

kuva tulossa

 

 

 

 

 

 

Ronda on vasta kuusivuotias puoliveritamma, joka tuli tallillemme opettelemaan tuntiratsun hommia. Neiti osaa olla hieman erikoinen, mutta on luonteeltaan ystävällinen ja kiltti. Tämä tyttö osaa hypätä ja tekee sen suurella innokkuudella. Rondan tavoitteena on myös tulevaisuudessa hieman kilpailla Jennin kanssa. Ronda tekee tunteja heB-heA-tasoisilla ratsastajilla.

 

 

 

 

 

 

Usko on ihana, vuonna 2001 syntynyt herrasmiesruuna, joka miellyttää kaikkia hoitaessa ja ratsastaessa. Usko on nuorempana kisannut esteitä 90cm tasolla ja kouluratsastuksessa heA tasolla.

 

 

 

 

 

 

 

Tupla on suomenhevosruuna ja on syntynyt vuonna 2003.

Tupla on oikea tykki esteillä! Tupla suorittaa estetehtäviä 80-90cm tasolla ja menee koulussa heA asiat. Tupla on kuitenkin hyvin herkkä ratsastaa, eikä siksi sovellu aivan aloittelijoille.

 

 

 

 

Mustis on tullut Latviasta ja sen tarkkaa rotua ei tiedetä. Mustis on syntynyt vuonna 2007.

Mustis on oikea vekkuli ;) Mustis hyppää noin 80cm estetehtäviä ja suorittaa kouluratsastuksen asioita heB-tasolla. Mustis menee maastossa, järvessä, yksin, kaverin kanssa... Kaikki käy tälle herralle, jolla on myös pilkettä silmäkulmassa.

 

 

 

Sandra on shetlanninponitamma ja sen arvioitu syntymävuosi on 1997.

Sandra ei esittelyjä kaipaa! Tallimme maskotti ja oikea mestari ratsastuksenopettamisessa. Sandra hyppää mielellään noin 40cm tehtäviä, osaa koulussa heB asioita, ui, menee maastossa ja tekee muutenkin kaikkea, mitä kunnon tuntiponin kuuluukin. Kaikkien suosikki!

 

 

 

Pauli on saksalainen ratsuponiruuna ja on syntynyt vuonna 1996.

Pauli on hypännyt nuoruudessaan pieniä esteratoja aina 80-90cm tasolle asti, ja tykkää edelleen hypätä. Paulilla riittää yhä virtaa vaikka muille jakaa ;) Pauli menee myös hienosti kouluratsastuskuvioita heB tasolle asti ja menee maastossa hienosti, kuten oikean tuntiratsun pitääkin.

 

 

 

 

 

Aloha on tallimme prinsessa! Aloha on syntynyt vuonna 2010 ja se on belgialainen tamma. Tämä kaunokainen on jo ehtinyt nelivuotiskaudellaan kisata Jennin kanssa aluetasolla 90cm ratoja ja esiintyä edukseen Nuorten hevosten laatuarvosteluissa. Tähtäimessä ovat nuorten hevosten avoimet luokat kaudella 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laura on omistajansa Kitin kanssa kilpaillut koulua HeA-tasolla, ja on myös aiempien omistajiensa kanssa toiminut kilparatsuna. Laura on maailman kiltein hevonen, joka tykkää maastoilusta, hyppäämisestä ja rennosta elämästä. Laura on syntynyt vuonna 1997.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Teppo on omistajiensa oma kasvatti ja on kisannut Lotan ja Titan kanssa paljon kouluratsastuksessa. Tepolla on jo ikää herrasmiesiän verran,  mutta silti hänestä löytyy vielä virtaa ;) Teppo tekee ajoittain myös tunteja ratsastuskoulussa ja on erittäin miellyttävä luonteeltaan ja ratsastettavuudeltaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niilo on vuonna 2009 syntynyt connemara-ori, jolla on jalostukseenkäyttöoikeus. Niilon ensimmäiset varsat ovat syntyneet vuonna 2014. Niilo on Viivillä ylläpidossa kilpailu- ja valmennussopimuksella hankkimassa itselleen lisää jalostusarvoa. Niilo on herrasmiesori, joka muistaa aina tyttöjen ohi mennessään tervehtiä heitä asiaan kuuluvalla kunnioituksella ;)