Ratsutus

Ratsutuspalvelut

Alkaen 700e/kk, sis. täysihoito ja ratsutus hevosen valmennus- ja koulutusohjelman mukaan.


* sisäänratsutukset ja satulaanlaitot, väh. 1 kk sopimukset

* jatkokoulutukset, läpiratsutukset

* kilpailutus sopimuksen mukaan hevoskohtaisesti

Ratsutuksen hoitaa hevostenvalmentajan ammattitutkinnon Ypäjän hevosopistolla suorittanut, nuorten hevosten kouluttamiseen suuntautunut Jenni Vattulainen. Jenni on ratsuttanut nuoria aina kolmevuotiaista sisäänratsastettavista eteenpäin, esittänyt ja valmistellut nuoria hevosia Laatuarvosteluihin ja kilpailuttanut nuoria hevosia nuorten hevosten luokissa niin koulu- kuin esteratsastuksessakin. Parhaimpia saavutuksia nuorten kanssa on Nuorten hevosten hallimestaruushopea Kaakkois-Suomen alueelta vuodelta 2016 hevosella Jambalaya F sekä kolmas sija samassa luokassa hevosella Aloha van de Tichelrij, ja toinen sija suomenhevosten laatuarvostelukarsinnoissa Harjussa hevosella Virentsa vuonna 2016.

Kaudella 2016 nuorina kilparatsuina ovat toimineet Aloha vd Tichelrij, Jambalaya F, Ronda de Rocket ja vähän vanhempana kilpahevosena (7v) Griffin Genesis, jonka kanssa haettiin kvaali kansalliselle (3- ja 4-taso) tasolle kouluratsastuksessa ja suoritettiin hyväksytty tulos vaativassa B:ssä.

 

Kaudella 2017 kilparatsuina toimivat Aloha VD Tichelrij, tavoitteena 110-120-radat esteratsastuksessa ja tutustumisluokka kenttäratsastuksessa, Landwind, jonka tavoitteena on saada kisarutiinia ja startata 3-tason luokissa sekä Licota, joka kilpailee kouluratsastuksessa tasolla vaB.

Ratsutuksessa vuosina 2016- 2017 ovat olleet mm. tamma Prihanna (myyty), tamma G-Victoria (sisäänratsutus, esittämien Kyvyt esiin-karsinnoissa), ruuna Debuchy F (ohjasajo-opetus, sisäänratsutus, jatkokoulutus), Jambalaya F (ratsutus, kilpailutus), Virentsa (ratsutus, esittäminen Laatuarvostelukarsinnoissa ja Laatuarvostelussa), L'Adora (ratsutus), Tialan Arwen (estekoulutuksen alkeet), California Dreaming (sisäänratsutus).

Jenni on työskennellyt nuorten hevosten kanssa paitsi kotimaassa, myös Belgiassa oriasema Holstenhoevessa, jossa kokemusta on karttunut paitsi nuorten estehevosten kouluttamisesta, myös varsojen ja 1-2-vuotiaiden käsittelystä, irtohypyttämisestä ja kouluttamisesta.


Kysy omalle hevosellesi sopiva ratsutuspaketti 050 337 0851.  

Ratsutus- ja valmennushinnasto