Ajankohtaista

03.05.2019

Ratsastuskoulun toiminta on päättynyt toistaiseksi 6.4.2019

Tiedote ratsastuskoulun asiakkaille

Tallin ratsastuskoulutoiminta päättyy nykyisessä muodossaan 6.4.2019.

Haikein mielin ilmoitan, että lopetan ratsastuskoulun pyörittämisen sen nykyisessä muodossa. Talliyrittäminen, ratsastuskouluarki ja hevoset ovat tuoneet elämääni kuluneiden viiden vuoden aikana paljon uutta ja hienoa, hyvää ja arvokasta. Kuitenkin tässä vaiheessa haluan luoda katseen tulevaan ja kokeilla siipiäni myös muissa kuvioissa.

Talliyrittäjyyden aika on ollut yksi elämäni antoisimmista ajanjaksoista, jota tulen varmasti muistelemaan loppuelämäni hymyssä suin. Aika ei kuitenkaan riitä kaikkeen, vaikka kuinka yrittäisin uskotella itselleni olevani supernainen. Tällä hetkellä tahdon panostaa loppusuoralla häämöttäviin yliopisto-opintoihini sekä jakaa jälleen arkeni myös perheeni kanssa. Ratsastuskoulun pyörittäminen yksin on täysipäiväistä hommaa seitsemänä päivänä viikossa, ympäri vuoden. Sen ympärille ei mahdu muuta.

Päätös ei ole ollut, eikä vieläkään ole, helppo, eikä missään nimessä hetkessä syntynyt. Rakastan työtäni, vaikka se paljon onkin vaatinut.

Kiitän kaikkia asiakkaitani, joita olen vuosien varrella kohdannut, saanut opettaa ja jotka ovat myös osaltaan opettaneet minua. Lukuisia muistonarvoisia hetkiä on tarttunut matkaan. Erityisesti mielessä säilyvät ne asiakkaat, jotka ovat uskollisesti käyneet tunneilla siitä asti, kun keltanokkaisena vastavalmistuneena ratsastuksenohjaajana aloitin Jennikan tuuraajana vanhalla tallilla vuonna 2010. Paljon on tapahtunut sen jälkeen ja oma ammattitaito on kasvanut (ainakin hitusen toivottavasti